top of page

dec. 03., P

|

Szakicska-ház

Adventi Apró Műhelyek 1. (családi)

Tudományos és kézműves ajándékkészítés ünnepi hangulatban.

Adventi Apró Műhelyek 1. (családi)
Adventi Apró Műhelyek 1. (családi)

Idő és helyszín

2021. dec. 03. 16:00 – 19:00

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Vendégek

Az eseményről

Tudományos és kézműves ajándékokat készíthetsz szeretteidnek nemez és textil technikákkal, csomózva, szőve-fonva, papírból és sokféle hasznos maradékból.

Az ünnepváró alkalmakon forgószínpadszerűen többféle technikát kipróbálhatsz nálunk, segítünk megvalósítani az ötleteidet, hogy több izgalmas meglepetéssel vagy szép dísszel térhess haza. Kicsik egyes tevékenységekhez csak kísérővel tudnak részt venni, a nagyobbak (8+) önállóan is alkothatnak majd.Tudományos és kézműves ajándékokat készíthetsz szeretteidnek nemez és textil technikákkal, csomózva, szőve-fonva, papírból és sokféle hasznos maradékból.  Az ünnepváró alkalmakon többféle technikát kipróbálhatsz nálunk, segítünk megvalósítani az ötleteidet, hogy több izgalmas meglepetéssel vagy szép dísszel térhess haza. Kicsik egyes tevékenységekben csak kísérővel tudnak részt venni, a nagyobbak (8+) önállóan is alkothatnak majd.  Közben zene és mese hallgatással, lélekmelegítő finomságokkal hangolódunk az ünnepre.

December 3. péntek 16.30-19.30  1. nemezbe zárt fény: akasztható dísz/mécses nemezből (Fábri-Nyerges Andi)  2. zokni manók – újrahasznosítás (Sisán Mónika Emese)  3. tudományos játék (Szüllőné Bíró Ágnes)  4. kerámia karácsonyi díszek (Bolesza Barbara)

Belépő: családi jegy: 6500 Ft/család/ alkalom (1 felnőtt 1 gyermek, minden további gyermek +1000 Ft) önálló felnőtt jegy: 5000 Ft, önálló gyermekjegy 3000 Ft. (testvér kedvezmény: az önálló gyerekjegy esetén a testvérnek 2000Ft/fő/ alkalom)

A programot a hatályos intézkedéseknek megfelelően szervezzük, a részvétel regisztrációhoz kötött: tudomanycseppek@gmail.com vagy  +36-20-3127378 (Kerülő Tünde)

Esemény megosztása

bottom of page