TudásCseppek bolt nyitva este 7 óráig az ünnepek alatt

Frissítve: jan 14

Bár a foglalkozásainkat nem tudjuk megtartani, de a Szakicska-házban működő TudásCseppek ismeretbővítő játék-és könyvesbolt nyitva tart, egészen este 7 óráig. Nézz szét virtuálisan itt, hátha ráakadsz valami izgalmasra! Itt: http://tudastars.hu/virtualistura/tudascseppek.html


Kínálatunk egyedi abban az értelemben, hogy együtt ajánljuk tudományos-ismeretterjesztő tematikában játékokat és könyveket 3-12 éves gyermekek részre, valamint ismeretterjesztő kiadványokat felnőttek számára is. Megteheted, hogy ha a családod rajong például a lepkékért, a plüsslepkét, a kifestőt és lepkehatározó könyvet egyszerre veszed meg boltunkban.Kínálunkban kiemelten szerepelnek a kísérletezős készletek, kísérletezős könyvek, valamint eszközökkel is tudunk szolgálni. Sok optikai, fizikai témájú játékunk is van, valamint a matematikai, logikai tárgyú játékokban és könyvekben sem szűkölködünk.

Ha másért nem, gyere ugorj be és nézd meg a fényeket. Este 4-5 között zenét hallgatunk és/vagy éneklünk, kedvtől függően.

  • Szakicska-ház
  • White Instagram Icon

© Copyright 2023 by Szakicska-ház. Proudly created with Wix.com

Kapcsolat:

E-mail: nekem.muhely@gmail.com
tudomanycseppek@gmail.com

Telefon: +36-30-6772997

Cím:

Szakicska-ház

2141 Csömör, Kacsóh P. u. 1.