Novemberben a Szakicska konyhájában mindent is kipróbálunk!

Idén utolsó alkalommal, de még az ünnepek előtt megtanulhatod a kovászos kenyér és a hagyományos friss tejtermékek készítését Oláh Ritától és Szüllőné Bíró Ágitól.


Az elmúlt három évben sokan sajátították már el két alapvető élelmiszer, a kovászos kenyér és a tej feldolgozásának házi praktikáit nálunk, most egy-egy újabb csoportot várunk szeretettel november 20-án és 26-án. Így még lesz idő gyakorolni is, hogy az ünnepekre már saját készítésű finomságokkal teríthessétek meg az asztalt. Kézműves kovászos kenyér készítése Oláh Ritával, jelentkezés:

https://www.szakicskahaz.hu/events/kezmuves-kovaszos-kenyer-keszitese-olah-ritaval-2

Hagyományos tejtermékeke a konyhámban: vaj, túró gomolya, jelentkezés:

https://www.szakicskahaz.hu/events/hagyomanyos-tejtermekek-a-konyhamban-friss-sajtok-2


November 25-én a havonta megtartott Szakicska Gasztroklubunkban is egy közkedvelt, sokszínűen tálalható, variálható témát veszünk elő: házi tésztát készítünk, frissen gyúrunk, színezzük természetes módon, és tojásmentesen is elkészítjük.

https://www.szakicskahaz.hu/events/szakicska-gasztroklub-hazi-tesztak-szinesen-tojasmentesen