• Szakicska-ház

Már csak ti hiányoztok...

Frissítve: máj 22

Az ismert okok miatt nehéz megmondani, hogy mikor és milyen változások várhatóak, de szeretnénk, ha tudnátok: a Szakicska-házban készülünk a nyárra!

Bizakodunk, hogy elhalasztott programjainkat, meg tudjuk tartani, folytatni júniusban. A 6-10 fős foglalkozásokat kis csoportban, szabadtéren, és természetesen az érvényes biztonsági szabályok betartásával tervezzük

Sok-sok közös alkotó programmal várunk majd benneteket - melyeket talán átír kicsit az élet - , de ha rajtunk múlik, nyáron biztosan számolhattok hosszabb-rövidebb tematikus alkotó napokkal, melyeken sok élménnyel várunk benneteket a NEKEM Műhelyben, a TudásCseppekkel, az Alkotó Részecskékkel és a Titoklesők Klubjával együtt.

Kövessétek addig is FB oldalunkat, honlapunkat, ahol ötleteket adunk az alkotó, kísérletező időtöltéshez, és reméljük, május végén itt is hírt adhatunk elhalasztott műhelyeink új időpontjairól, további programjainkról.

A TudásCseppek ismeretbővítő játék- és könyvesboltunk bejelentkezéssel, egyéni időpont egyeztetéssel (mobil: +36-20-3127378) továbbra is várja vásárlóit, és minden kedves érdeklődőt.  • Szakicska-ház
  • White Instagram Icon

© Copyright 2023 by Szakicska-ház. Proudly created with Wix.com

Kapcsolat:

E-mail: nekem.muhely@gmail.com
tudomanycseppek@gmail.com

Telefon: +36-30-6772997

Cím:

Szakicska-ház

2141 Csömör, Kacsóh P. u. 1.