Elhalasztott programjainkról

Frissítve: 2020. nov 5.

Az elkövetkező időszakban (november-decemberben) a magyarországi és helyi (települési) járványügyi helyzethez igazodva több meghirdetett eseményünket elhalasztani kényszerülünk.

Elsősorban a program jellegétől (gasztronómiai események) és a résztvevők létszámától, valamint a kinti vagy a benti helyszín használatától tesszük függővé a halasztásokat, igyekszünk minél biztonságosabb helyzetet teremteni a megtartott programok számára is.


A Szakicska-ház csoportjai mindent megtesznek annak érdekében, hogy egészségügyi szempontból is biztonságosan működtessék, használják a házat.

Jelenleg a késő őszi rossz idő beálltával a benti helyiségekben is megfelelő távolságtartással, higiéniai intézkedésekkel és kisebb csoportokban szervezzük programjainkat és továbbra is minden alkalmat megragadunk a kerti programok megtartására.

KÉRJÜK, A HÁZBAN ZAJLÓ PROGRAMOK KÖZBEN VISELJETEK MASZKOT ÉS TARTSATOK TÁVOLSÁGOT! Rajtunk is múlik, vigyázzunk egymásra!


Az elhalasztott foglalkozásokat igyekszünk majd pótolni azt követően, hogy a járványügyi helyzet javulása ezt lehetővé teszi. Reménykedünk a jövő év eleji program pótlásokban. A részvételi díj befizetésével regisztrált jelentkezők automatikusan bekerülnek az új időpontokban megtartandó események résztvevői közé. Akinek nem felel meg az új időpont, annak a befizetett összeg értékében kupont biztosítunk, amelyet a Szakicska-ház más programjain beválthat. Illetve, ha még így sem találunk kielégítő megoldást, a befizetést visszatérítjük az esetleg felmerülő kezelési költségek levonásával.


Bízva abban, hogy a fent leírt eljárásokra minél kevesebb esetben lesz szükség, köszönjük megértéseteket és bizalmatokat, hogy ilyen szép számmal érdeklődtök a tudás és a hagyomány iránt, és látogatjátok eseményeinket!