• Szakicska-ház

Alkotó délutánok kísérletezéssel és kézművességgel, felnőtt műhelyek és TudásCseppek Bolt

Június végétől várunk! A Szakicska-ház csoportjai mindent megtesznek annak érdekében, hogy szabályosan, a hivatalos egészségügyi előírásoknak megfelelően működtesse a házat és a programjait. Ha az elkövetkező időszakban rajtunk kívülálló okokból, a magyarországi rendelkezésekhez igazodva, valamelyik meghirdetett programunkat elhalasztani kényszerülünk, azt mindenképp pótolni fogjuk azt követően, hogy a szabályozás ismét lehetővé teszi. Az érintett programokra a részvételi díj befizetésével regisztrált jelentkezők automatikusan bekerülnek, az új időpontokat is elsősorban velük egyeztetve próbáljuk megtalálni. Akinek nem felel meg az új időpont, annak a befizetett összeg értékében kupont biztosítunk, amelyet a Szakicska-ház más programjain beválthat. Illetve, ha még így sem találunk kielégítő megoldást, a befizetést visszatérítjük az esetleg felmerülő kezelési költségek levonásával.

A táborok esetében is igyekszünk majd pótlási lehetőségről gondoskodni, de azok sajátos volta miatt előfordulhat, hogy ez nem kivitelezhető. Ha a résztvevő az ellentételezésül felkínált program lehetőségekből nem tud vagy nem szeretne választani, akkor természetesen befizetését az elhalasztott napok számától függően visszatérítjük.

Bízva abban, hogy a fent leírt eljárásokra nem lesz szükség, köszönjük megértéseteket és bizalmatokat, hogy ilyen szép számmal érdeklődtök a tudás és a hagyomány iránt és látogatjátok eseményeinket!

  • Szakicska-ház
  • White Instagram Icon

© Copyright 2023 by Szakicska-ház. Proudly created with Wix.com

Kapcsolat:

E-mail: nekem.muhely@gmail.com
tudomanycseppek@gmail.com

Telefon: +36-30-6772997

Cím:

Szakicska-ház

2141 Csömör, Kacsóh P. u. 1.