top of page

Vigyázzunk egymásra, avagy programjaink margójára

Frissítve: 2022. márc. 7.

A Szakicska-ház csoportjai a hivatalos járványügyi előírásoknak megfelelően működtetik a házat és a programjait, továbbá törekszenek a helyi szabályozásokkal összhangban meghatározni a működés körülményeit, az érvényes házirendet.

Eddig is törekedtünk rá, hogy a házban, azaz a benti helyiségekben zajló programjainkat is megfelelő távolságtartással, higiéniai intézkedések megtartásával és kisebb csoportokban szervezzük. Kérünk mindenkit, hogy betegen vagy vele egy háztartásban élő betegsége esetén ne látogassa a programokat! Viselkedjünk felelősségteljesen magunk és társaink védelmében! Megelőzés érdekében is igazodunk a szabályokhoz, beltérben foglalkozásainkon maszkot viselünk!

Ha az elkövetkező időszakban rajtunk kívülálló okokból, a helyi és országos rendelkezéseket betartva, valamelyik meghirdetett programunkat elhalasztani kényszerülünk, azt mindenképp pótolni fogjuk azt követően, hogy a szabályozás ismét lehetővé teszi. Az új időpontban megszervezett programokra a részvételi díj befizetésével regisztrált jelentkezők automatikusan bekerülnek, az új időpontokat is elsősorban velük egyeztetve próbáljuk megtalálni. Aki ennek ellenére nem tud részt venni, annak a befizetett összeg értékében kupont biztosítunk, amelyet a Szakicska-ház más programjain az elhalasztott program időpontjától számított egy évig beválthat. Illetve, ha még így sem találunk kielégítő megoldást, a befizetést visszatérítjük az esetleg felmerülő kezelési költségek levonásával.

A résztvevő önhibáján kívül - igazolt járványügyi okból - befizetett programon nem tud megjelenni, a fent leírt kedvezményt akkor is biztosítjuk, egyénileg kínálunk fel megoldási lehetőséget, s ha nem találunk közösen mindenki számára kielégítő megoldást, a részvételi díjat a szükséges kezelési költségek levonásával visszatérítjük.


Bízva abban, hogy az említett eljárásokra nem lesz szükség, köszönjük megértéseteket és bizalmatokat, hogy ilyen szép számmal érdeklődtök a tudás és a hagyomány iránt és látogatjátok eseményeinket!

bottom of page