máj. 20., P

|

Szakicska-ház

BETELT! Szakicska Gasztroklub - Vega, vegán ...

Némi fogalom tisztázás után (vega vs vegán, mindenmentes, 100% növényi stb.), bemutatkozik a VIP Food Box Vegán Konyha, vegán ételkészítés érdekességei professzionális és otthon is űzhető formában. Állítsd át a háztartásod, a gondolkodásod: meghallgatjuk a tapasztalatokat és kóstolunk!

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
BETELT! Szakicska Gasztroklub  - Vega, vegán ...

Idő & Helyszín

máj. 20. 17:30 – 19:30

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Az eseményről

Némi fogalom tisztázás után (vega  vs vegán, mindenmentes, 100% növényi stb.), bemutatkozik a VIP Food Box Vegán Konyha: https://vipfoodbox.hu/, tőlük kapunk kóstolót, ismertetőt, a  vegán ételkészítés érdekességeiből (a konyha szakácsa maga is vegán életmódot folytat). Továbbá Farkas Mariann jóvoltából megtudhatjuk milyen az, ha egész háztartásunkat "állítjuk át" a 100%-os növényi táplálékok készítésére, fogyasztására: saját tapasztalatok, hiteles beszámoló, magtej kóstoló (is):-) Kérjük, ne feledjétek jelezni részvételi szándékotokat (bérletesek is!) május 17. hétfőn estig!

Idén havonta egyszer péntek késő délutánonként várjuk a kulináris élvezetek iránt érdeklődő felnőtteket klubszerű alkalmainkon: kísérletezünk, közös tudás osztunk meg vagy szerzünk saját konyhánkból, a többiek tapasztalatából tanulunk. Minden alkalommal - hazavihetsz valami finomságot, kóstolót, - több új recepttel gazdagodhatsz a témában, - praktikus konyhai tudást, segítséget kaphatsz, - hagyományos és egészséges technikákat tanulhatsz magad és családod étkezésének színesítésére.

Ha szeretnél te is velünk tartani, tedd szabaddá magad havonta egyszer péntek délután, jelentkezz, válts "klub tagságit"!!

Tervezett témáink idén (téma és időpont változtatás jogát fenntartjuk): - egészséges ételek: csíra, granola, smoothies, téli vitaminforrások (január), - melegítő levesek (február), - csináljuk együtt: a házi sütik: rétes, zserbó stb. (március), - pogácsál, kelt sósságok (április), - tavaszi zöldségek, vega életmód (május), - kerti gyógyságok: fűszerek, gyógyteák, ehető virágok (június), - sör és sörkorcsolyák (július), - befőzés, tartósítás: lekvár, aszalás, szörp és savanyúság (augusztus), - zöldséges kencék: zakuszka, ajvár és társaik (szeptember), - bor és borkorcsolyák (október), - csináljuk együtt: házi száraz tészta (november), - ajándékok a konyhámból (december).

Részvételi díj: 4000Ft/fő/alkalom, de aki már most tudja, hogy legalább az alkalmak felén részt szeretne venni, az váltson 6 alkalmas bérletet, így 3000Ft/fő /alkalom, és minden további alkalomért is bérletes részvételi díjat fizethetsz, ha hatnál több alkalomra szeretnél/tudsz eljönni. A részvétel regisztrációhoz kötött! nekem.muhely@gmail.com vagy +36-30-6772997 Fábri-Nyerges Andi

Jelentkezési határidő: az első alkalommal február 21. A további alkalmak esetén is az adott pénteki klubdélutánt megelőző hétfőig lehet jelentkezni, később már csak személyesen, telefonon tudtok érdeklődni a szabad helyekről, mivel kis csoportban, tartjuk a programot, és szinte minden alkalommal alapanyaggal, eszközökkel kóstoló adagokkal készülünk az időben regisztrált résztvevők számára.

Megosztom